De sista dagarnas turbulens i Svenska Akademin riktar strålkastarna på det som är fundamentalt fel i samhället. De som beter sig illa och gör illa, tar aldrig ansvar. Ju sämre beteende, desto mindre ansvar. De tillverkar hellre dimridåer av ”hittepå” för att rikta uppmärksamheten åt ett annat håll.

Men nu har det uppenbara har blivit uppenbart, för alla! Inte bara för den halvan av befolkningen som redan vetat om detta i årtusenden.

Vad gör vi nu?
Vi fortsätter att sätta ljuset på. Att ta ställning. Att göra statement. Att göra skillnad i det stora, börjar i det lilla. Att säga ifrån och markera mot det som inte är okej, är den viktigaste du kan göra. Mot den som gör illa, för att stoppa! För den som far illa, för att bidra till läkning! Att stå upp för och skydda varandras rygg ska vara en självklarhet. Det är inte konstigare än så. Vi gör det tillsammans och vi gör skillnad! För en bättre värld!
På så sätt knyter i vi ihop säcken och knytblusen!

Vill du göra statement och samtidigt hjälpa insamlingstiftelsen DOLT- Det osynliga våldet i vårt arbete mot våld och sexuella övergrepp? Stöd vårt arbete genom att skänka pengar eller köpa armband! Beställ gärna fler, till både vänner och ovänner!

Så här beställer du armband:
De kostar 100 kr/st eller 3 st för 200 kr.
Swisha till 123 170 4220  eller Bankgiro 5114-0366 

Du bestämmer antalmodellfärg  och storlek.  Ange även namn och adress i meddelandet. Hoppa över förnamnet om det inte ryms inom 50 tecken tillsammans.
Modell: M= #METOO, K= #KNYTBLUS, T= #TEAMSARA , S=SARADANIUS
Färger: R= Rosa, H= Hbtq, S=Svart
Storlekar: 18, 19, 20, 21,  22 cm.

Exempel: 1KR18, 2TS22, Namn Efternamn, Adress 123, Post Ort

Tack för att du tar ställning!
/ Maria Larsson, Verksamhetsansvarig Dolt-Det osynliga våldet

Pin It on Pinterest