#nödvärn skalar upp och tar namnet #policetoo i internationella sammanhang. Nu kan du hjälpa till att göra denna satsning till verklighet!

Sverige är ett av världens mest jämställda länder. Men #metoo och #nödvärn visar att det finns ett enormt glapp mellan önskat läge och verklighet. Slutsatsen av de vittnesmål som vi fått ta del av, är att befintliga policys och riktlinjer inte har den effekt på moral och arbetsmilö som det var tänkt.

Men vi tror på förändring! Att göra skillnad i det stora, börjar i det lilla. Att säga ifrån och markera mot det som inte är okej, är den viktigaste du kan göra. Både mot den som gör illa, för att stoppa, och mot den som far illa, för att bidra till läkning! Att stå upp för och skydda varandras rygg ska vara en självklarhet inte bara i skarpt läge vid ingripande utan även i fikarummet och i radiobilen. Det är inte konstigare än så. Vi gör det tillsammans och vi gör skillnad, för en bättre arbetsplats och en bättre värld!

Vill du göra statement och samtidigt hjälpa #nödvärn att ta nästa steg? Stöd vårt arbete genom att  köpa armband! Beställ gärna fler samtidigt, till arbetskamrater, chefen mfl.

Så här beställer du armband:
De kostar: 1 st 100 eller 3 st 200 kr.

Modell: N=#nödvärn, P= #policetoo, M= #metoo
Färger: R= Rosa, H= Hbtq, S=Svart,  B= blå/polis
Storlek: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 cm.

Du bestämmer antal, modellfärg och storlek som skrivs så här 1NR18 eller 2PB20 . Maila beställning samt Namn Efternamn, Adress 123, Postnummer Ort till: info@nodvarn.se så får du swishnummer.

#nödvärns vision
”En inkluderande polisorganisation
där ALLA kan nå sin fulla potential”

/Styrgruppen för #nödvärn
Kerstin Dejemyr   Meta Broddare   Maria Larsson

Kontakt
Mail: info@nodvarn.se
Tel: 0708 38 48 48

Pin It on Pinterest