Nödvärnsarmbanden är hett efterfrågade samtidigt som vi behöver samla in medel för att kunna fortsätta det påbörjade arbetet i #nödvärn.

Armbandet blir ett statement och en möjlighet att öppna upp för att ”ta snacket” på arbetsplatsen. Beställ till chefen, kollegan eller hela arbetslaget.

Idag har vi tagit ytterligare ett steg framåt för att säkra vårt fortsatta engagemang! Nästan allt kostar pengar. Vi har fått en del sponsring men detta är ett arbete som är omöjligt att klara på noll budget. För att kunna tagga upp och göra ännu mer så behöver vi samla in medel. Vi vill samtidigt säkra upp och skydda både oss och er som vill skänka. Att hantera pengar blir ytterligare en faktor. Därför går insamlingsstiftelsen DOLT-Det osynliga våldet in och stöttar upp med det administrativa. Det ger  även vårt arbete en större legitimitet när vi nu får en stiftelse som står bakom vårt arbete. Det går självklart bra att skänka pengar utan att beställa nödvärnsarmband, märk i så fall gåvan med nödvärn.

Så här beställer du nödvärnsarmband:

De kostar 100 kr/st. Du kan beställa fler samtidigt. Din summa blir antalet.

Du bestämmer färg och anger med bokstaven: Polis = P, HBTQ = H, Rosa = R

Maila din beställning till info@nodvarn.se så får du swishnummer

Ange namn och adress som meddelande. Hoppa över förnamnet om det inte ryms inom 50 tecken tillsammans. Armbanden som levereras kommer att ha en # före nödvärn. Vill bara förvarna att det kan bli svårt att hinna leverera alla innan jul men vi tar först till kvarn och betar på!

Vi gör detta tillsammans!

Pin It on Pinterest