Välkommen till en workshop där vi identifierar mörkertalet!

Vi lyfter på konsekvenser av brottsutsatthet och av att inte få rätt stöd av samhället vid brott.

När: Den 13 september, Ca kl 13.40-14.30

Var: På Stora Sociala Företagsdagen, Posthotellet i Göteborg.

Du kan även delta i workshopen via din dator men får inte riktigt samma ledning och upplevelse av workshopen. Men du får en rapport automatiskt till din mail med allt vi kommit fram till. Du hittar länk här och workshopen aktiveras när vi startar ca kl 13.40.

Det är en workshop men vi lyfter två perspektiv:

  1. #Jag är mörkertalet. – ur brottsutsattas perspektiv
  2. Hur kan vi minska mörkertalet?- Ur samhällets perspektiv

Välj det perspektiv som intresserar dig mest eller växla mellan dem. Vi slår ihop perspektiven efter  ca 30 min workshop.

Mörkertalet är helt vanliga människor som försöker leva sitt liv trots att hen blivit utsatt för brott. En del klarar det bättre medan andra behöver mer stöd för att kunna forma ett gott liv efter ett stort trauma. Tyvärr faller många igenom skyddsnätet och hamnar i långvarigt socialt utanförskap.

Hjälp oss att identifiera mörkertalet så fler människor kan få ett gott liv!

/ Maria Larsson, vd Social Navigation

Du är även välkommen att delta i en större workshop om brottsutsatthet som pågår under hela september. Där lyfter vi problem runt brottsutsatthet ur sju olika perspektiv och bjuder in alla intressenter att bidra med sin kunskap och erfarenhet. Du hittar information och länk här.

Vi arbetar med utmaningsdriven innovation för ett socialt hållbart samhälle!