Man kör på i samma hjulspår som man alltid har gjort…….

Eller finns det andra sätt?

Vi tror på samverkansutveckling! Där vi kopplar ihop olika professioner, forskning och erfarenhetsbaserad kunskap hos brottsutsatta. Win/win för alla om erfarenhet och kunskap tas tillvara hos olika organisationer och myndigheter!

Vill du hjälpa oss att göra världen till en bättre plats?

Den 1 september startar workshopen “UTSATTHET” som handlar om konsekvenser av brott. Vi vill fånga upp hur både professionella och utsatta upplever det stöd som finns i samhället. All medverkan är anonym och sker via den digitala mötesplattformen Meetingsphere. Workshopen pågår under hela september och det är gratis att delta.

 

Allt gott tills vi ses!/ Maria Larsson, Vd Social Navigation

 

Arrangör av workshopen är:

Social Navigation & Innovation Sverige AB, maria.larsson@socialnavigation.se

Clever Collaboration Group AB, pierre.wettergren@ccgeurope.com